Любов Нейков се оттегля

Любо Нейков изпадна в тежка депресия. Комикът е в творчески застой от цели две години. Показателен за това е ниският рейнтинг на продукциите му. Вероятно това ще бъде последният му сезон в телевизията.

Комедийното му шоу се спаси по чудо и тази година. То остана в ефира, въпреки ниския си рейтинг заради сериала "Столичани в повече", който се радва все още на добър рейтинг.

Единствено обичта на зрителите успя да спаси култовата поредица от свалянето й от ефир. Пълничкият комик не успя да спаси дори продукцията си с най висок  рейтинг - "Сървайвър" .

На нейно място стартира "Фермата", която се радва на обичта на зрителите. Запознати коментират, че риалитито  на комика и неговия съдружник Евтим Милошев, вероятно никога няма да завърне в ефир, тъй като продукцията на Иван и Абдрей успя да го бие по рейтинг.

Любо Нейков обмисля все по-сериозно варианта да се оттегли от телевизията и да излезе в пенсия.

[caption id="attachment_459589" align="alignright" width="248"]Любо Нейков Любо Нейков се оттегля[/caption]

Напрежението в екипа на комика се засилва и факта, че подчинените му вече нямат никакви покани за участия. До преди няколко месеца всеки от тях успяваше да заработи приличен страничен доход от участия. За повечето комици в седмицата почти не са имали свободен ден. А сега поканите им се броят на пръсти и едва успяват да вържат по едни участие месечно.

Пълничкият комик не крие своето отчаяние към подчинените си. Той все по-често се оплаквал пред тях, че е много отчаян и се чувства безпомощен. Комикът е на крачка от решението да излезе в пенсия.

За никого не е тайна, че от години той има интереси в друга област. През последните няколко години той инвестира в недвижими имоти. Любо Нейков е собственик на апетитни имоти, които отдава от наем. Приходите му от тази дейност са повече от прилични и ако той реши да не работи може да живее спокойно с тези средства, пише Ретро.бг.