Ето защо Преслава отказа да остане още в Къщата

След двуседмичен престой в Къщата, Преслава изненада всички, заявявайки че иска да напусне шоуто. След като името й от самото начало се спрягаше за победите във формата, Преси изненада всички, заявявайки че желае да напусне. Тя си тръгна под предлог, че не се вписва във формата и не може да номинира никой от съквартирантите си.

След напускането на Къщата се появиха множество спекулации относно решението й да напусне. В началото беше обявено, че тя е влязла в шоуто с уговорката, че ще остане там само две седмици. Самата тя потвърди тази версия пред Гала. Оказа се, че причината не е тази.

Пайнерката има уговорка с продуцентите да остане две седмици, но в случай ще двете страни се договорят за хонорар, който ги удовлетворява да удължи престоя си  във формата. В действителност Преси получила предложение да остане още. Заради високия рейтинг продуцентите били готови да й плащат по 60 000 лева за всяка допълнителна седмица, прекарана в Къщата.

[caption id="attachment_459464" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава поискала 90 000 лева седмичен хонорар във ВИП Брадър[/caption]

Пайнерката настоявала за по-висок хонорар. Тя поискала от продуцентите седмичен хонорар от 90 000 лева. Те удовлетворили искането на Преслава. Разочарованата пайнерка заявила, че в такъв случай иска да напусне Къщата научи Хот арена.

Пред Гала тя заяви, че всеки от участниците има договор с продуцентите и ако не го изпълни, дължи неустойка. Изпълнителката промълви с половин уста, че нейният договор е бил за срок от две седмици и след изтичането му тя е свободна да напусне Къщата, както и направи.

След излизането й от шоуто, неговият рейтинг падна. Докато Преслава беше там, продуцентите успяха да задържат интереса на зрителите благодарение на интригите, в които постоянно я забъркваха.

Безспорно най-голямата интрига беше за аферата й с Пламен Богданов. След нея пайнерката се забърка в любовен триъгълник с Деян Топалски и Гергана Капзамалова.