До броени дни Волен Сидеров и Деница Гаджева ще си разменят брачните обети

Волен Сидеров и Деница Гаджева си разменят брачните клетви до броени дни. Атакистът и този път се прояви като истински националист с решението си да обвърже личните си празници с националните. За дата на щастливото събитие депутатът е избрал деня на народните будители.

Седмица по-рано синът му Сидеров Младши ще бъде въведен в тайнството на кръщенето. Малкият ще бъде кръстен на 40-тия ден след раждането си - на 26 октомври.

Съпартийци на белокосия депутат коментират, че Деница Гаджева ще бъде много красива в сватбения си ден. Въпреки, че все още не е изминал и месец от раждането на сина й, тя изглежда перфектно и вече почти си е върнала перфектните мерки. Настоящата госпожа Сидерова не крие, че не обича диетите и се поддържа във форма благодарение на древното изкуство винг чун.

[caption id="attachment_459331" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров и Деница Гаджева Волен Сидеров и Деница Гаджева вдигат сватба на 1 ноември[/caption]

Волен Сидеров не крие щастието си, че ще свърже живота си с жена като нея. Пред свои приятели той споделя, че в живота си никога не е срещал жена като нея. Всичките му връзки приключвали, тъй като неговите партньорки поставяли на първо място кариерата пред семейството.

Депутатът осъществи мечтата си да стане родител на 59 години. Той не крие, че винаги досега е мечтал за син, но в лицето на Деница открил жената, от която желае да има дете.

От брака си с Капка той няма дете. Малко след като той претърпя инцидент на автомагистрала Тракия, от стрес съпругата му пометна. В интервю след развода им, бившата госпожа Сидерова разкри, че загубата на детето е станала причината за пропукването на отношенията между тях, пише Ретро.бг.

Тя сподели, че е приела много тежко случилото и се до последно не вярвала, че е загубила детето.