Деян Топалски проговори за отношенията си с Преслава

Брадърът Деян Топалски проговори за Преслава. Докато беше в Къщата името му се свързваше с това на пайнерката. Флиртът между тях стана причината за твърденията, че той не дава пет пари за настоящата си половинка Гергана Капзамалова.

Изкусителят реши да внесе яснота по случая и едва напуснал Къщата той разкри коя е жената в сърцето му. Брадърът побърза да изчисти името си, заявявайки в мрежата, че в неговото сърце има място за една единствена дама и всичко останало е просто плод на нечии измислици. Той призна, че тази жена не е Преслава, а неговата любима Гери, видя Клюки.бг.

За отчаяната съпруга от неуспешния социален експеримент "Женени от пръв поглед" определено всичко върви повече от добре. След мъката, която й причини Георги, най-после слънцето изгря и за нея. След формата знойната красавица не само беляза значителен напредък в професионален аспект, но и срещна голямата любов.

Деян Топалски е пълна противоположност на Георги и определено е човекът, който не само успя да върне блясъка в очите й, но и я прави истински щастлива.

[caption id="attachment_459196" align="alignright" width="300"]Деян Топалски Деян Топалски проговори за Преслава[/caption]

Откакто двамата са заедно, те не спират да афишират връзката. Риалити героите постоянно публикуват свои фотоси в мрежата, от които става ясно, че са почти неразделни.

ММА боецът все още не живее официално под един покрив с изгората си, но е въпрос на време това да се случи.

Докато беше в Къщата, той изненада Гери с романтично обяснение в любов. Мачото написа с боя по време на една от мисиите, че я обича.

Сега остава единствено предсказанието на знойната красавица да се сбъдне. Тя заяви, че следващия път, когато каже "Да" ще  бъде за последно. Малко след като обяви връзката си с Деян Топалски тя направи това признание във фейсбук.