Победителят в Х Фактор

Маги Халваджиян удря Слави Трифонов с победителя в Х Фактор. Вече е ясно кой ще бъде той. Източници на "Всеки ден" разкриха, че е почти сигурно, че малкият Кристиан Костов ще бъде финалист. Момченцето, което е наполовина русначе, наполовина българче, грабна симпатиите на всички. То очарова не само журите, но и зрителите и продуцентите на формата.

Кристиан е стигнал почти до финала в "Гласът на Русия" в миналия сезон. Напускането му на формата е предизвикало същински бунт сред зрителите. Талантливото момченце било на крачка от финала, но за съжаление е било отстранено от шоуто.

Продуцентката Саня Армутлиева буквално е луда по Крис. Няколко пъти тя го аплодира на крака с очи, пълни със сълзи. Люси Дяковска също не крие симпатиите си към него. А зрителите просто го обожават.

За Кристиан, чийто баща е българин, има още един плюс. Той попадна в отбора на продуцентката на "Вирджиния рекърдс". Саня Армутлиева вече вижда в негово лице златна кокошчица е готова на всичко да не я изпусне.

[caption id="attachment_459129" align="alignright" width="300"]Х Фактор Кристиан Костов печели Х Фактор[/caption]

Безспорно малкият изпълнител е фаворит и на Маги Халваджиян. С победата му той възнамерява да удари Слави Трифонов. Маститият продуцент иска да блесне с откритието на второ дете чудо като Крисия. Затова този сезон залага на децата. Маги вижда, че публиката харесва малките изпълнители и затова е решил този сезон риалитито му да има дете победител.

С победата на Крис, чиято майка е рускиня, арменецът ще направи и жест към Русия, която ни отреди второ място на престижния концерт в Крим.

Той има още една причина да симпатизира на талантливото момченце. Маги също е учил в Москва. Продуцентът е завършил там училище за циркови артисти, пише "Всеки ден".