Световно известният тенисист Григор Димитров отново е начело на престижната класация "Топ 70 на българските знаменитости“

Григор Димитров за втори пореден път печели и заема първо място в българското издание на Forbes. Въпреки неодобрението на някои хора, че Григор отказа да участва  в турнира „Купа Дейвис“ и тази година остава N 1 сред българските знаменитости. Престижното отличие на Гришо бе връчено на неговия личен мениджър Георги Стоименов, тъй като нашата тенис звезда е на участие в Куала Лампур.grigor Резултатите от таз годишната класация бяха оповестени на изискано и лъскаво парти в Esterhazi Bar. На събитието по връчване на наградите дойдоха много гости. Сред тях видяхме много нашенски знаменитости и светски личности. Бяха забелязани сред присъстващите Сани Жекова, Силвия Лулчева, Мария Игнатова, Магърдич Халваджиян, Орлин Павлов, Ненчо Балабанов и ред други величия. В тазгодишната класация се нарежда и малката Крисия – талантът от Разград, която е най-младата участничка в тазгодишното издание на "Форбс България". А най-възрастната дама пък, която също участва в класацията е примата на българската естрада Лили Иванова. А ето и самото подреждане в класацията на най-големите български знаменитости.

  1. Григор Димитров – български тенисист
  2. Магърдич Халваджиян – телевизионен продуцент
  3. Слави Трифонов – водещ и продуцент
  4. Кубрат Пулев – професионален боксьор
  5. Димитър Бербатов – футболист
  6. Любо Нейков – продуцент и артист
  7. Влади Ампов, Графа – музикант и продуцент
  8. Захари Бахаров – артист и тв водещ
  9. Мария Илиева – музикален изпълнител
  10. Ненчо Балабанов – артист

"Топ 70 на българските знаменитости“ използва метода на американския Forbes. Според изискванията в номинациите попадат знаменитости с успехи в областта, в която се изявяват. Взема се под внимание и участието на кандидатите за приза в различни проекти с голяма обществена значимост, както и благотворителна дейност.