Диляна Попова даде интервю, в което сподели интересни факти от личния си живот

Преди няколко дни синът на Диляна Попова навърши годинка. Красавицата реши да го представи официално, заснемайки първата му фотосесия за известно светско издание. Красавицата позира заедно със сина си пред обективите на фотографите на "Стори". Снимките й с него предизвикаха умиление.

По всичко личи, че красавицата сияе от щастие. Тя сподели, че преди няколко дни са отпразнували рождения ден на Борил заедно с баща му. Очевидно Асен Блатечки си е взел поука от гафа, който направи преди няколко дни.

Той пренебрегна майката на сина си в деня на рождения й ден. Фактът, че е решил заедно с Диляна да отпразнуват рождения ден на Борил като истинско семейство, е показателен, че той желае да двамата да се сближат, научи Хот арена.

[caption id="attachment_458569" align="alignright" width="200"]Диляна Попова Диляна Попова показа сина си[/caption]

Красавицата сподели, че е безкрайно щастлива от появата на сина й в нейния живот. Тя допълни, че никога не е предполага, че може да изпита подобно щастие. Въпреки трудностите, които е срещнала през тази една година, тя заяви, че Борил е този, който й дава сили да преодолее всяко едно препятствие по пътя си.

Синеоката актриса разказа, че през тази една година за миг не се е почувствала самотна, тъй като до нея са Борил и близките й.

Малко след раждането тя била обзета от пристъпи на паника. Тя се страхувала, че няма да се справи добре с ролята си на майка.

Диляна Попова сподели, че избрала да даде на сина си името Борил, защото иска той да бъде много силен. Тя поясни, че няма предвид само физическата сила, но и психическата.

Наскоро се появиха слухове, че красавицата има връзка с бос от подземния свят. Бившата изгора на Таки опроверга тези твърдения и заяви, че в живота й няма мъж и в момента е сама.