Истината за здравословното състояние на Мая Манолова

От няколко седмици в медийното пространство обикаля зловещ слух за Мая Манолова. Според него бившата депутатка и бъдещ омбудсман е болна от тежко онкологично заболяване и е заминала на лечение в Германия.

В действителност скоро тя не се появявала в публичното пространство и отсъствието й е очевидно."Всеки ден" научи какво се случва с Мая Манолова. Както слуховете гласят в момента тя е в Германия. В началото на месец август социалистката заминала за Берлин заедно с щерка си Ралица. Поводът за престоя й там не е лечение в известна клиника.

Мая Манолова е бика поканена от дъщерята на своя любим Десислава. Младата дама е плод на любовта между Ангел Найденов и бившата му съпруга Нина. Тя е омъжена за българин, но двамата живеят в немската столица.

Мая Манолова ще встъпи официално в длъжност на десети октомври. Настоящият омбудсман ще й остави всичко в ред и на бюрото ще я чакат единствено неотложните задачи.

Вероятно социалистката е преценила, че е по-добре да отсъства, когато започват предизборните кампании, тъй като не желае колегите й да я търсят за съвет.

[caption id="attachment_458332" align="alignright" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова ще се върне в началото на октомври[/caption]

Напоследък прави впечатление, че любимият й Ангел Найденов е по-уравновесен. Приближени до известната двойка коментират пред изданието, че ако Мая Манолова в действителност е заминала в Германия да се лекува Найденов нямаше да изглежда по този начин и най-малкото никога не би я оставил сама, особено в такъв труден момент.

Приближени до бившия военен министър опровергаха още един слух. Те отричат, че двойката е насрочила дата за сватбата си за идния месец. Близки на двойката разкриха, че щастливото събитие ще се състои следващата година, тъй като тази година Мая Манолова ще венчае щерка си. Тя и любимият й решили да дадат предимство на младите, а тяхната сватба да почака, пише "Всеки ден".