Никита Джонсън направи скандално разкритие

Никита Джонсън разкри скандален факт от живота си. Тя даде интервю за "Шоу" малко преди да замине за Швеция заедно с Боби.

Блондинката разказа, че в миналото е имала връзка с бос от ъндъграунда, който вече не е между живите. Повод за разкритието й стана въпроса на какво се дължи мнението на Киро за нея. Финалистката припомни, че в Къщата са имали мисия, в която самата тя е признала за тази своя връзка. Вероятно това е отключило фантазията на съквартиранта й и той я определя като мутреса.

Никита Джонсън отказа да назове името на мафиота, с който е имала връзка. Тя разкри, че обкръжението й е било само от спортисти, като повечето от тях в началото на 90-те години решили да поемат по този път.

Връзката й с мафиота не продължила дълго и двамата се разделили. След две години отново се срещнали и решили да си дадат още един шанс. Тогава тя сложила окончателно край на отношенията си с него, тъй като осъзнала, че двамата са коренно различни личности и той не е човекът, в когото се е влюбила преди време.

[caption id="attachment_458314" align="alignright" width="298"]Никита Джонсън Никита Джонсън имала връзка с мафиот[/caption]

По отношение на естетичните си корекции тя призна, че е прекалила с филърите на лицето. Прекаляването с тях създава изкуствен вид и кожата на лицето изглежда сякаш има подплата под нея.

Никита Джонсън заяви, че това е причината тя нито веднъж да не се усмихне, докато беше в Къщата. Тя поясни, че след време този проблем ще изчезне, тъй като филърите се асборбират от организма.

Тя коментира и твърденията, че Боби Ръгбиста търси във връзката си с нея финансова изгода. Брадърката отрече това и заяви, че той е най-чистият човек, който познава, пише БЛИЦ, цитирайки печатното издание.