Пламен Богданов проговори за Бирмата

След излизането си от Къщата, брадърът Пламен Богданов осъзна, че е допуснал огромна грешка. Бившият футболист, чието име се свързва с любовни отношения с Джена и Преслава, се зарече, че няма да промълви и думичка за личния си живот. Той заяви пред "България днес", че медиите няма да успеят да изкопчат нищо от него, колкото и да искат това да се случи.

Въпреки заканата  си риалити героят заяви, че след излизането му от Къщата Бирмата не го е търсил. На въпроса дали е получавал заплахи от него, 22-годишният брадър отговори, че Георги Станоев е сериозен човек и не би си губил време с подобни глупости. Той заяви, че колкото и медиите да се опитват да ги скарат това няма да се получи никога.

[caption id="attachment_458266" align="alignright" width="300"]Пламен Богданов Пламен Богданов отрече да е получавал заплахи от Бирмата[/caption]

Биг Брадър реши да вкара Богданов във ВИП Къщата след като се появиха съмнения, че той има връзка с Преслава. Повод за това стана казаното от него, докато беше в Биг Брадър. Спортистът заяви, че има връзка с изпълнителка от бранша, която е едно от топ имената в гилдията. Докато говореше това той си тананикаше песен именно на Преси. Това породи съмнения, че двамата имат връзка.

Още едно съвпадение накара Биг Брадър и зрителите да мислят, че това е така - възрастта на изгората на Богданов. Той разкри, че любимата му е на 31 години.

След като отрече, че любимата му е Преслава и двамата заявиха, че не се познават и се виждат в Къщата за пръв път, името му беше замесено в друг скандал. Твърди се, че той е имал връзка с колежката на пайнерката - Джена.

Пламен Богданов отрече и това и отказа да сподели каквито и да било подробности около личния си живот.

Една от версиите, които се тиражират е, че той и Преслава се разбрали да отричат до последно.