Нова интрига разтърси Къщата на ВИП Брадър

ВИП Брадър отново изпита търпението на съквартирантите. Той не само им постави мисия, която разбуни духовете, но и ги накара да настръхнат от страх и ужас. Големият брат поиска от съквартирантите да споделят с него кои са най-големите им фобии.

След като научи от какво се страхува всеки един от тях, той избра Катя, Светлана Василева и Станимир Гъмов за изпълнението на така наречената мисия смъртоносен пъзел. Всеки един от тях трябваше да легне във вана и да познае какво се изсипва върху него.

Най-изплашен от всички се оказа Станимир Гъмов, който трепереше от страх преди изпълнението на мисията. Върху него Големият брат изля червеи, яйца, желирани бонбони и каша от овесени ядки.

Светалана Василева "получи" кокоши крака, морски деликатеси и обелки от картофи. Безспорно най-лесна за изпълнението беше мисията за Катя от Ритон. Върху нея бяха изсипани плюшени играчки и пух.

Биг Брадър забърка и невероятна интрига, поставяйки задача на Иво Танев да подреди съквартирантите си категория за най-талантлива, привлекателна и успешна личност. Останалите имаха за задача да познаят какво е казал той.

[caption id="attachment_458037" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър Здравко избухна след поредната мисия във ВИП Брадър[/caption]

Драматични събития в Къщата предизвика твърдението на Иво Танев, че Преслава е по-известна от дует "Ритон". Здравко заподозря в казаното от него опит да саботира предстоящия им концерт. Изпълнителят заяви, че вече е свикнал на подобни интриги, в който вече 40 години се забърква името му.

Въпреки, че Кичка Бодурова се оказа на последно място във всички класации на бившия чалгаджия, тя прие с хладнокръвие твърденията му.

Тази вечер в Къщата се разигра и още една интрига. Станимир Гъмов успя да разплаче Светлана Василева. Той я нападна с думите, че е интересува единствено мъжът до нея да е богат и да й прави скъпи подаръци.