Джена заяви недвусмислено какво мисли за Пламен Богданов

Джена, чието име често се споменава във ВИП Брадър, даде ясно да се разбере какво е отношението й към Пламен Богданов. Жадният за слава риалити герой твърди, че има връзка с топ изпълнителка от лекия жанр. Въпреки, че той упорито отказва да назове името й, предполага се, че тя е Джена.

По време на свое участие в известен столичен клуб пайнерката заяви, че ако някой от публиката има желание да влезе в следващия сезон на ВИП Брадър да й се обади, тъй като тя има връзки там, пише ПИК.

Изпълнителката дори заяви, че обмисля варианта да създаде собствено предаване, което да има за цел да прави известни обикновени хора, докоснали се до нея. С това свое изказване тя ясно показа отношението си към случващото се в Къщата и най-вече изрази отношението си към Пламен Богданов. Повече от ясно е, че тя приема с насмешка всяка думичка, казана от него.

Независимо от това дали е имала връзка с него или не, тя се подиграва на плейбоя от Пазарджик.

[caption id="attachment_457651" align="alignright" width="300"]Джена Джена се подиграва на Богданов[/caption]

Известно светско издание твърди, че двамата са били заедно на романтична почивка. Според изданието, пайнерката поставила ултиматум на риалити героя, че ако влезе в Къщата, връзката им ще приключи. Очевидно желанието за слава 22-годишния мъж е надделяло над чувствата.

По време на престоя си в Биг Брадър той заяви по двусмислен начин, че има връзка с известна поп фолк изпълнителка, припявайки си песни на Преслава. Ето защо съмненията веднага паднаха върху бившата на Бирмата.

След като Преси отрече да познава Богданов в реалния живот, интригата се заплете още повече. Той също се отрече от думите си, заявявайки че намеците му са били грешно интерпретирани.