Радост Драганова разкри истината за кошмара в семейството си!

Радост Драганова разкри истината за кошмара в семейството си!
5 (100%) 1 vote

Радост Драганова се измъчва от кошмарите, които тормозят най-вече детето й!

Детето на Радост Драганова се е видяло в чудо с дивотиите на своите родители. Телевизионната водеща и нейния съпруг Явор Златанов се разделиха преди известно време. Разводът им се превърна в медийна сензация и скандализира обществото.

Компроматите, които си подхвърляха бившите съпрузи втрещиха мнозина. Те се оказаха доста грозни. Войната, започнала тогава продължава с пълна сила и до днес да тресе медийното пространство.

Радост Драганова призна болката си от всички тези разпри с бившия

Радост Драганова призна болката си от всички тези разпри с бившия

Съвсем наскоро бившият съпруг на Радост Драганова я обвини, че му е поискала издръжка от четиридесет бона, иначе щяла да разкаже доста пикантни и не толкова красиви неща за него. Водещата от Би Ти Ви обаче категорично отрече това да е истина, като каза, че лъжливите му думи са поредната провокация на Явор към нея.

Журналистката не може да си обясни защо така продължава да постъпва екс мъжа й. Обаче е силно притеснена, че тяхната обща дъщеря, която е вече на осем години, чете гнусотиите на родителите си по Интернет. Момиченцето било втрещено от грозните нападки на баща й към нейната майка и непрекъснато я питало защо постъпва така с тях.

Дъщерята на Радост Драганова категорично отказвала да приема за истина, че баща й може да си съчинява тези неверни неща.

Драганова разказа за още потресаващи неща, с които бившия й я компрометирал пред обществото. Той не спирал да се представя за други хора, които уж били потресени от лошото отношение и злобния характер на Радост.

Мъжът й се представял по медиите уж като детегледачка, като близка нейна приятелка, дори като по-далечна роднина и непрекъснато плюел колко зла, противна и какво лошо сърце и поведение има Радост Драганова. Телевизионерката обаче е категорична, че тя няма да действа с неговите методи.

Тя ще продължава да го уважава дотолкова, защото той все пак е баща на нейното дете и поради това няма да падне толкова ниско, колкото е той в момента. Радост Драганова уточни също, че никога не го е съдила или искала определена сума издръжка за дъщеря им. Тя го е оставила на неговата съвест и възможност да дава толкова пари за детето си, колкото сам прецени, че може в момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар