Защо Джуджи не се появява в ефир?

Пухкавелката Джуджи изчезна от ефир. Тя вече не се появява в рубриката "На кафе". Новият сезон на сутрешното предаване започна с много промени. Освен променения декор на студиото, зрителите забелязаха и друга промяна.

Ко-водещата Джуджи изчезна от ефир. Според информацията, обявена от медията, тя временно няма да се появява в ефир. Обяснението е, че рубриката й е спряна, докато тече ВИП Брадър. Истината се оказа коренно различна, научи Хот арена.

Причината за свалянето на Джуджи е коренно различна. Рубриката й е била спряна по решение на ръководството на медията поради кошмарно ниския рейтинг, който има.

Гала няма нищо общо с взетото решение. Изданието научи, че Джуджи е много огорчена от решението на шефовете си. Според запознати, тя никога няма да се върне в ефира на Нова тв.

Пухкавата водеща все още е част от екипа на частната медия. Тя ще продължи да работи за предаването, но зад кадър.

Джуджи е единствената тв водеща у нас, която работи за собствено удоволствие, а не поради финансови мотиви. Финсовото й състояние е завидно и тя може да си позволи охолен живот без да разчита на приходите си като тв водеща.

Но въпреки това, блондинката не крие, че страшно много обича работата си и се чувства пълноценна единствено, когато работи.

[caption id="attachment_457092" align="alignright" width="300"]Джуджи Свалиха Джуджи от ефир[/caption]

Почти цялото лято тя прекара на Френската ривиера. Блондинката обиколи тузарските курорти там в компанията на свои дружки. Тя и Гала почти не се засякоха това лято.

Тв водещата прекара част от лятната си ваканция на Малдивите заедно със своя любим Стефан, докато асистентката й купонясваше на Френската ривиера заедно с дружките си.

За никого не е тайна, че двете дами са почти неразделни. Незнайно защо това лято решиха да почиват в различни дестинации.