Красивата журналистка Лили Боянова не е от жените, които биха си паднали по мъж като Слави Трифонов

Слави Трифонов получи неочакван отказ от красивата си колежка Лили Боянова. Журналистката, която е откритие на Гена Трайкова, спечели бързо не само колегите си, но и зрителите пред малки екран. Чаровната й усмивка е в състояние да докосне сърцето на всеки. Дори и на строгия на пръв поглед Слави Трифонов.

Дългия харесвал красавицата от години и много се зарадвал като разбрал, че тя започва работа в бТВ, научи Клюки.бг.

Преди година, когато очарователната Лили започна работа в медията, шоуменът започнал да я ухажва настоятелно. Противно на очакванията му, красавицата го отрязала. Очевидно Лили не е от жените, за които парите са водещ критерий при избора на партньор.

Учиндолецът дори не предполагал, че тя ще го отреже. Той е свикнал да привлича вниманието на дамите със скъпи подаръци.Но този път удари на камък. Въпреки, че в момента, в който той е разкрил чувствата си журналистката не е била обвързана, тя не откликнала на тях. В момента красавицата им мъж до себе си.

[caption id="attachment_456953" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не успя да впечатли Лили Боянова[/caption]

Досега Дългия омайваше дамите с финансовите си възможности, но Лили Боянова му показа другата страна на монетата.

Шоуменът е имал връзки предимно с танцьорки и певици. Единствената образована жена, с която е бил, е психоложката Маги. Но за съжаление той я заряза заради Галя от балет "Сатен", пише ПИК.

Според слуховете, другата образована жена, с която учиндолецът е бил интимен, това е Наталия Кобилкина. С нея го запознала бившата му изгора Маги. Аферата му с рускинята не продължила дълго.

В момента Дългия е обвързан със сладкарката Мартина Джорджевич. Тя е бивша приятелка на подчинения му Светослав Митов. Вероятно и връзката му с нея ще завърши както предишните, коментират запознати. Причината за това е, че той я държи изкъсо.