Ето каква е причината за влизането Ернестина Шинова във ВИП Брадър

Ето каква е причината за влизането Ернестина Шинова във ВИП Брадър
4.5 (90%) 2 votes

Ернестина Шинова прие поканата от страна на продуцентите на ВИП Брадър

Ернестина Шинова прие предложението за участие във ВИП Брадър. Чаровната актриса премислила внимателно поканата на продуцентите на формата. Отговорът й не е бил спонтанен, а предварително премислен.

Въпреки нежеланието й да напусне дома си и Андрей, Ернестина била принудена да приеме. Факт е, че финансовото състояние на семейството й никак не е цветущо. Андрей Слабаков почти няма никакви ангажименти.

За разлика от него, нежната му половинка работи неуморно. Тя поема и допълнителни ангажименти в театъра, за да скрепи семейния им бюджет. Откакто актрисата не е част от „Комиците“, тя разчита единствено на доходите от участието си в театрални постановки.

Андрей Слабаков също не бил очарован от идеята, че той трябва да поеме изцяло грижите за дома им, докато съпругата му липсва, но в крайна сметка приел с охота отсъствието й. Знаейки, че това ще позакърпи семейния им бюджет, той не се противопоставил на решението й да влезе в Къщата.

Хонорарът на блондинката е символичен, но въпреки това тя е доволна. За участието си във формата тя ще прибере около 20-30 000 лева.

Въпреки, че е известна колкото Преслава, продуцентите имат големи очаквания за нея. Начетената блондинка ще вдигне значително общия коефициент на интелигентност на останалите участници в риалитито.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова влиза във ВИП Брадър

Скромната на пръв поглед Ернестина Шинова, всъщност е много устата и знае как да постави всеки на мястото му. Все пак се е учила не от кого да е, а от Андрей Слабаков, коментират запознати.

Риалитито ще стартира тази неделя и в него ще влязат Преслава, Кичка Бодурова, Сашка Васева, Дует „Ритон“, Моника Валериева и Светлана Василева. Очаква се един интересен сезон. И този път няма да липсват интриги. В Къщата ще влезе един от бившите на Преси. Очаква се той да направи всичко възможно да се съберат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ето каква е причината за влизането Ернестина Шинова във ВИП Брадър”

  1. Nikolay Petrov

    сеп. 10. 2015

    Че какви грижи за дома ще има Андрейчо-да си купува сам пиенето и изхвърля празните бутилки? А за чистенето, като изтрезнеят ще правят бригада.
    Заслужава си за"скромния хонорар" на "голямата" актриса такава жертва…

Добавете коментар