Мара Отварачката живее като истинска принцеса

Мара Отварачката живее като същинска кралица. От няколко седмици тя се разхожда с луксозен Майбах.

Лъскавото возило е собственост на Християн Гущеров, но явно той е готов на всичко, за да накара любимата си да се чувства като истинска принцеса, научи "България днес". Мария Гущерова също се старае да изглежда като принцеса. Плътната очна линия и прилежната прическа са само допълнение към кралската й визия.

Освен тях Мария залага и на маркови тоалети. Самата тя сподели наскоро, че Гущеров се грижи за гардероба й. Голяма част от дрехите в гардероба й са избрани лично от нейния съпруг. Християн държи съпругата му винаги да изглежда добре.

Според него жена, която изглежда добре и има перфектно тяло, трябва да подчертава формите си, а не да облича дрехи, които да ги прикриват. Мария разказа, че неведнъж Гущеров й правил забележка да не облича широки дрехи.

Тя не крие, че в гардероба си има много скъпи дрехи. На въпроса дали  е вярно, че има бански, струващ цели 4000 лева, Мария заяви, че е напълно възможно, тъй като тя си купува единствено дрехи на световни дизайнери.

[caption id="attachment_456280" align="alignright" width="300"]Мара Отварачката Мара Отварачката се фука с тузарски Майбах[/caption]

Поредното допълнение към кралската визия на Мара Гущерова е луксозният Майбах. Досущ като истинска принцеса, тя не сяда зад волана на возилото. Хриси й е наел шофьор, която по цял ден я разхожда из столицата.

Тузарският автомобил събира погледите, където и да се появи. Подобно возило струва от четвърт до половин милион.

За любопитните минувачи лицето на Мара Отварачката остава скрито зад плътните пердета на задните прозорци. Неотлъчно до нея и Марая са двама от гардовете на фамилията.

За комфорта на госпожа Гущерова се грижат и две слугини, които са постоянно до нея, пише Хот арена.