Ирена Петрова сподели щастливата вест в ефира на Нова тв

Ирена Петрова  показа мъжа до себе си. Брадърката се появи в ефира на Нова тв заедно с англичанина Бен, с когото има връзка. Тя сподели, че до няколко седмици двамата официално ще узаконят връзката си.

Англичанинът се влюбил в родния край на любимата си и сватбата им ще бъде там. Тържеството няма да бъде пищно, както повеляват ромските традиции, а ще бъде семпло и без излишен шум.

Бен вече има един неуспешен брак зад гърба си. Той заяви, че се гордее много, че до себе си има жена като Ирена. Англичанинът опроверга твърденията, че заради нея се е развел със съпругата си.

Бен дошъл в България, за да гледа мача на Лудогорец и по време на престоя си у нас се запознал с ромката. Тогава прехвърчали първите искри между тях.

След сватбата брадърката ще замине за Англия. Любимият има частен бизнес. Той е собственик на фирма за рециклиране на отпадъци. Ирена сподели пред Гала, че ще работи във фирмата му като негов асистент и ще приема поръчки по телефона.

В момента тя се е записала на нов шофьорски курс, тъй като правилата за шофиране в Кралството са различни от тези у нас.

[caption id="attachment_456225" align="alignright" width="300"]Ирена Петрова Ирена Петрова ще се омъжи за Бен до няколко седмици[/caption]

Англичанинът сподели, че миналото на годеницата му не го притеснява и не вярва на нито думичка от написаното за нея. Въпреки негативизма, който се изля върху бъдещата му съпруга, той е убеден, че хората я харесват. Доказателство за това е подкрепата, която получи от зрителите на Биг Брадър.

Бен подкрепя любимата си във всяко едно отношение. Според него в Къщата тя се е представила повече от достойно, въпреки провокациите, на които беше подложена, пише "Всеки ден".

Ирена напусна шоуто след агресивния сблъсък между нея и Силвия. Ромката избухна, когато моделката заплаши, че ще запали сина й.