Ирена Петрова проговори след  излизането си от Биг Брадър

Две седмици след старта на Биг Брадър, Ирена Петрова напусна Къщата. Причината за това стана екшъна, който се разигра между нея и моделката Силвия Юрукова.

Ромката сподели в интервю за "Всеки ден", че не съжалява за случилото се и три дни преди да напусне Къщата споделила с Биг Брадър, че иска да си тръгне. Тя не скри щастието си от факта, че вече е семейството си.

Ирена сподели, че през цялото това време близките много й липсвали и тя осъзнала колко много държат на нея.

Тя заяви, че съквартирантите, които най-много са й допаднали са Никита и Пламен. От първия миг тя не си допадна с Цецо и Силвия.

Ирена коментира и отношенията си с Цветелин. По повод твърденията му, че ще я съди за казаното от нея, че той не е никакъв бизнесмен, брадърката заяви, че думите й няма нищо обидно. Тя допълни, че не желае да се занимава с него, но ако реши тя би го осъдила.

Както вече стана ясно Цветелин Николов заяви, че тя е майка на още две деца. Малко след излизането си от Къщата, той заяви пред "Всеки ден", че Ирена крие двете си незаконни отрочета, които е изоставила в дом.

[caption id="attachment_456225" align="alignright" width="300"]Ирена Петрова Ирена Петрова получи 2 000 лева бакшиш само за танц[/caption]

Тя заяви категорично, че няма други деца. Брадърката не се срамува, че е работила като танцьорка на пилон. Ромката, която е учител по професия, каза че не имала друг изход. Тя не крие, че е получава солидни бакшиши в заведението, в което е работила.

Ирена Петрова сподели, че най-високият бакшиш, получен от клиент на бара, е  2000 лева. На въпроса защо й е дал толкова пари, тя отговори, че много я харесвал. Брадърката отрече да я предлагала ласки срещу заплащане.

Дали това е така, оставяме на вас да прецените.