Дарина Павлова се отблагодари подобаващо на Слави Трифонов

Дарина Павлова направи невероятен жест към Слави Трифонов. Мафиотската вдовица се отблагодари щедро на Дългия за това, че я избра за жури на музикалния формат, който продуцира.

Мадам Мулти подари на учиндолеца луксозен апартамент на морето. Кооперацията, в която се намира жилището, ще бъде готова през пролетта на идната година. Тузарският комплекс "Албатрос" се намира в курортния комплекс "Свети свети Константин и Елена" и е собственост на Мадам Мулти.

Вдовицата на Илия Павлов стартира мащабния проект преди няколко месеца с мисълта, че ще успее да продаде на зелено повечето апартаменти в комплекса. Очакванията й не останаха оправдани. Поради кризата и прекалено високите цени, тя е продала едва три апартамента.

Милионерката е запазила за себе целия последен етаж в луксозната сграда. Апартаментът й е с изглед към морето. Този на Слави също гледа към лазурното море. Площта на жилището на учиндолеца е сто квадратни метра.

Всъщност Дарина Павлова не му е подарила безвъзмездно луксозния апартамент. Тя поискала в замяна от Дългия да рекламира комплекса й на предстоя му концерт. Фирмата на Мадам Мулти, занимаваща се със строежа на тузарския комплекс, ще бъде спонсор на музикалното събитие.

[caption id="attachment_456238" align="alignright" width="280"]Дарина Павлова Дарина Павлова подари апартамент на Слави Трифонов[/caption]

Вдовицата на сикаджията се надява, че благодарение на Дългия ще успее да продаде и останалите апартаменти. Тя е убедена, че той ще успее да привлече и други купувачи.

Едва ли той ще използва апартамента, коментират запознати. Вероятно лятото там ще отсядат подчинените му, тъй като той не желае да не се спекулира с жеста на Дарина Павлова.

Преди няколко години той се сдоби с имот на морето. Дългия  е собственик на просторен апартамент от цели 240 квадрата. Жилището, което той си купи се намира с луксозния комплекс "Порт Палас" край Варна. Всяко лято Дългия почива там, пише Хот арена.