Преслава наруши договора си с продуцентите на ВИП Брадър

Преслава не скри, че е подписала договор с продуцентите. Пайнерката побърза да се похвали с участието си във формата. След като си направи реклама с формата, тя се отметна от думата си. Преси заяви, че се отказва да участва в риалитити.

Тя не скри и причината за решението си. Откакто отслабна се носят слухове, че тя е болна от анорексия. Пайнерката се страхува, че ако влезе в Къщата зрителите ще разберат истината за хранителните й навици. Поради тази причина тя реши да се откаже от участието си в шоуто.

Сумата, за която се е съгласила да остане в Къщата две седмици е 60 000 лева. Това е хонорарът й в случай, че си тръгне след изтичането на този период. Ако остане повече , всяка следваща седмица ще й се заплаща по 15 000 лева.

В договора на Преси е записано, че ако не изпълни някоя от точките в него, дължи обезщетение в двоен размер. В случая тя е подписала договор за 60 000 лева, но тъй като отказва да го изпълни, дължи на продуцентите обезщетение от 120 000 лева.

Въпреки, че сумата е солидна, тя предпочита да я плати, отколкото да влезе в Къщата. Преслава е готова да се раздели със 120 000 лева, отколкото всички да научат истината за нея.

[caption id="attachment_456231" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава трябва да заплати обезщетение от 120 000 лева[/caption]

Тя не е единствената, която се отказва от участието си във формата. Нейният пример последва и Драго Чая. Въпреки, че напоследък той не може да похвали с много служебни ангажименти, отхвърли поканата на продуцентите на формата.

При него причината е различна от тази на Преслава. Той е бил принуден да откаже. Тв водещият не получил разрешение от шефовете си в БНТ. Те категорично отказват да му разрешат да участва в риалитито.

Несигурно за сега е и участието на Кичка Бодурова. От кухнята на шоуто издават, че това е малко вероятно да се случи.