Галена направи шокиращо признание за отношенията си с Галин

За пръв Галена проговори за отношенията си с Галин след слуховете за раздяла между тях. Напоследък все по-упорито се говори, че фолкаджийката и вафленият бос вече не са заедно. Изписа се какво ли не за раздялата им.

Пайнерката коментира и тези твърдения. Тя шокира всички с признанието си, че двамата с Галин в действителност са били пред раздяла. Наскоро те дори се разделили за известно време, но не след дълго решили да дадат втори шанс на връзката си.

Галена подчерта, че причина за раздялата им не е трети човек - нито тя, нито Галин й е изневерил. Изпълнителката заяви, че просто между тях вече е няма онази изпепеляваща страст. Както за много двойки, така и за тях критична се оказала седмата година от общото им съжителство.

След дълги разговори и двамата преценили, че е редно да опитат отново заради сина им Стефчо. Пайнерката не крие, че детето им ги сплотява и е човекът, който винаги ще ги събира.

След като отново се събрали, Галин започнал да настоява за второ дете. Галена също много иска да стане майка отново, но е категорична, че моментът не е подходящ. Оборотната фолкаджийка сподели, че винаги е мечтала за още едно дете и би било чудесно, ако Стефчо има сестричка.

[caption id="attachment_456169" align="alignright" width="300"]Галена Галин Галена не крие, че с Галин са били разделени[/caption]

Тя е на мнение, че трябва малко да изчака с майчинството, тъй като синът й все още е малък. Галена не е готова да зареже професионалните си планове за бъдещо развитие, за да стане майка отново. Тя сподели, че има много интересни идеи и първо иска да реализира тях и едва след това да мисли за майчинство.

В момента тя е една от най-високоплатените изпълнителки в бранша. Красавицата пее срещу хонорар от 6 000 лева. Седмично има поне по три-четири участия, пише ПИК.