Глория все още обмисля този вариант

Глория взе важно решение за бъдещето си. Пред свои дружки тя споделила, че има намерение много скоро да напусне страната. Самопровъзгласилата се за прима на попфолка все още не е решила в коя страна ще емигрира.

Пред приятелките си споделила, че има нужда от още малко време, за да реши в коя европейска страна иска да живее. С присъщото за нея самочувствие Глория заявила, тук е постигнала всичко и няма накъде повече да се развива.

Примата се ожалила от злобата на нашенците. Разочарова от родната ни действителност, фолкаджийката заявила пред приятелките си, че тук хората живеят в мизерия и завиждат на всеки успял.

Примата възнамерява да напусне страната ни заедно със своя любим. Наскоро се появиха слухове, че тя изживява бурна любовна афера със заможен ром от Костинброд. Любимият на Гло е семеен и има деца. Той спазва традициите и въпреки, че има връзка с изпълнителката, не желае това да се разчува.

[caption id="attachment_456165" align="alignright" width="300"]Глория Глория емигрира в чужбина[/caption]

Няколко пъти тя е била засечена из столичните бутици с мистериозния господин. Той е луд по нея и прави всичко възможно, за да й угоди.

Ромският барон не пести по отношение на любимата си и постоянно я изненадва със скъпи подаръци. Той е спонсор и на предстоящия й концерт.

Според запознати, събитието ще бъде белязано от чутовен провал. Глория едва ли ще успее да напълни огромната зала. Това става ясно от броя билети, продадени досега. Въпреки символичната цена, желаещи за концерта й очевидно няма.

Наскоро в свое интервю примата загатна, че обмисля варианта да емигрира в чужбина заради щерка си, тъй като иска тя да се развива зад граница.

Повече от ясно е, че Симона Загорова е тръгнала по стъпките на майка си. Цяло лято тийнейджърката пее по заведения на морето срещу нескромния хонорар от 2000 лева.