Евгения Калканджиева заряза сина си

Евгения Калканджиева е готова на всичко, за да угоди на любимия си. Както вече стана ясно, от няколко месеца тя има връзка с бургаския мафиот Кела.

Именно заради него тя заряза сина си Жорко. Въпреки, че в Биг Брадър тя се опита да представи себе си като всеотдайна майка, а Тачо като безотговорен баща, оказа се, че е точно обратното.

Пламен Дишков - Кела помолил тактично любимата си да се отърве от сина си. Той желаел, докато е с нея, наследникът й да му се пречка. Бившата миска решила да повери сина си в ръцете на Тачо.

Напук на твърденията, че не е добър баща, Тачо се грижи повече от добре за наследника си. От началото на лятото той се грижи за сина си. Двамата са заедно навсякъде. В момента Жорко е на море с баща си.

Стефан Манов постоянно публикува фотоси на сина си и по всичко личи, че двамата си прекарват повече от добре. Тачо не само знае как да се забавлява със сина си, но и е истински грижовен към него.

Преди няколко дни той го записа на сърф училище. Наследникът на шестата по красота в света посещава с интерес училището.

Малчуганът прие много тежко фактът, че родителите му вече не са заедно. Разтревожената Евгения Калканджиева дори потърси помощ от специалист, тъй като Жорко започнал да се влошава.

[caption id="attachment_455806" align="alignright" width="300"]Евгения Калканджиева Евгения Калканджиева заряза сина си заради Кела[/caption]

Към този момент известната двойка все още няма развод. Но за сметка на това всеки живее собствения си живот.

И докато Тачо се грижи всеотдайно за своя наследник, майка му обикаля из екзотични дестинации с любимия си. Мафиотът я глези като принцеса и се опитва да задоволи всеки един от капризите й.

Самата Зорница Линдарева на няколко пъти изтъква, че той е добър и грижовен баща. пише Хот арена.