Преслава се излага в опита си да дразни своя бивш любим

Преслава не спира да се излага в опитите си да дразни бившия си. Изпълнителката се опитва да извади извън равновесие Георги Станоев, с когото се раздели шумно преди няколко месеца.

След последното им меле в Слънчев бряг има затишие. Но вероятно то няма да продължи дълго още повече, че Преслава не стои със скръстени ръце. Фолкаджийката прави всичко по силите си да дразни Бирмата, като същевременно с това не пропуска възможността да се позабавлява.

В опитите си да подразни богаташа Преслава въвлече и други хора. Нищо чудно и този път да има пострадали.

Фики Стораро е поредната жертва на пайнерката. Тя не крие аферата си с него и не пропуска възможност да парадира аферата си с него. Освен в мрежата, тя не се свени да флиртува с него и на обществени места. Фолкаджийката и мускулестия изпълнител често може да бъде засечена в някой от столичните хотели.

Освен там, тя често кани Фики в апартамента си в Бояна. Наследникът на Тони Стораро почти всяка вечер е с нея. Преслава не се свени да демонстрира близост с него. Разкрепостеното й поведение стана повод за негативни коментари по неин адрес. Очевидно тя се не трогва от мнението на околните, тъй като продължава в същия дух.

[caption id="attachment_455755" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава удари дъното[/caption]

Преси дори се похвали в мрежата с възглавничката, която колегата й е подарил. Публична тайна е, че на всяка дама, с която е бил интимен, Фики подарява плюшена розова възглавничка. Запознати коментират, че Преслава е просто поредната за него и много скоро той ще й буе шута.

Тони Стораро е бесен от случващото се между нея и Фики. Той настоява синът му незабавно да прекрати аферата си с Преслава и да спре да се излага, пише Хот арена.