Всичко в Биг Брадър е нагласено, твърдят източници от кухнята на формата

Името на победителя в Биг Брадър вече е ясно. Източници от кухнята на формата разкриха, че всичко е нагласено и от сега се знае кой ще остане на финала. Според тях вкарването в къщата на ромката Ирена Петрова не е било никак случайно.

Продуцентите си поставили за цел да покажат светлата страна на ромския етнос и да докажат, че не всички роми са прости и необразовани.

Ирена Петрова е живото доказателство за това, видя Клюки.бг. Тя показа другото лице на ромската общност. Образованата ромка сложи в малкия си джоб Пламен Богданов. Тя доказа, че е много по-начетена от него и въпреки произхода си знае повече от него.

Дуелът на знания между двамата е бил целенасочен. Продуцентите имали за цел да докажат, че ромката е много по-образована от нашенеца и е достоен победител. Говори се, че именно тя ще излезе като победител от Къщата.

За сега фактът, че продуцентите се опитват да представят Ирена в позиция на превъзходство не дразни толкова зрителите. Това, което повече ги дразни е фактът, че тя постоянно изтъква трудностите, които е трябвало да преодолее по пътя си на интеграция.

Тя постоянно повтаря, че й е било адски трудно да се откъсне от средата си и да се реализира.

[caption id="attachment_455752" align="alignright" width="300"]Биг Брадър Всичко в Биг Брадър е нагласено[/caption]

Поведението й все още не е започнало да дразни зрителите, но определено не се харесва на съквартирантите в Къщата. Някои от тях вече заявиха открито това. Неслучайно Ирена попадна след номинираните за изгонване от Къщата.

Аделина Банакиева е една от съквартирантките, които изпитва неприязън към ромката. Тя не крие това. Ади номинира Ирена, заявявайки че не може да изтъкне основателна причина за това. Вероятно етносът й е основателна причина за решението на Аделина.