Героите на деня са личности, от които се интересуват медиите и обикновените хораГероите на деня! Вижте къде живеят те!

Героите на деня живеят в луксозни квартали и къщите им си приличат по това, че са строго охранявани. Сред тези известни личности, които представляват медиен и обществен интерес се нареждат братята Маргини, Алексей Петров, банкера Валентин Моллов и Мирчо Петров – Циганина.

Николай Маринов – Малкия Маргин

За да стигнете до дома на Малкия Маргин е необходимо предварително да знаете как. Къщата се намира в „Бояна“ и е скрита със зелена растителност. Тя е по-навътре и от далеч се вижда само нейната голяма врата, а в нея живеят градинар, четирима охранители и домоуправител, които обитават отделна постройка до входа. Луксозният дом носи белезите на странен барок, с много позлатени предмети и статуи.  Николай Маринов го няма и е обявен за международно издирване, а преди това изчезна и брат му Красимир Маринов.

Алексей ПетровГероите на деня! Вижте къде живеят те! - Снимка 2

Алексей Петров живее в столичния квартал „Кръстова вода“и никой не би разбрал, че това е домът на „застрахователния“ бос. Единственият начин да се стигне до оранжевата къща на Алексей Петров е да се мине по частната улица „Арбат“, след щателна проверка от бодигард, който се интересува от целта на посещението, забранява да се правят снимки и ви следи, докато не се успокои, че няма да се наруши спокойствието на богатите обитатели на улицата. А само на метри от къщата на Алексей Петров се издига и тази на скандално известния бивш главен прокурор – Никола Филчев.

Валентин Моллов
Героите на деня! Вижте къде живеят те! - Снимка 3

В близост се намира и къщата на банкера Валентин Моллов, която представлява огромен имот. Огромният дом е в стил подобен на този на Маргините, като целта е била да се демонстрира благополучието и финансовото състояние на Валентин Моллов. Ако се надникне през оградата на дома, може да се види зеленчукова градина, за която банкера се грижи сам.

Мирчо – ЦиганинаГероите на деня! Вижте къде живеят те! - Снимка 4

Мирчо – Циганина нашумя преди време в скандална афера за измама с ДДС. Тогава лъснаха документи, според които той е кихал милиони на магистрати и политици, които е използвал като чадър. Печално известният герой е главен обвиняем по дело за измами в особено голям размер и източване на Държавния резерв. В последните няколко години Мирчо – Циганина изпадна в криза и упадъкът на тъй наречения бизнесмен личи и от неговия дом, намиращ се в квартал „Малинова Долина“. Около имота му има ограда, но следите от безпаричие се виждат по олющената фасада и става ясно, че не се полагат грижи да се стопанисва имота добре.