Диджей Дончо ревнува до лудост Алекс Раева от Слави Трифонов

Алекс Раева е една от жените, които Слави Трифонов никога няма да преживее. Двамата бяха заедно цели шест години. Това е най-дългата връзка в живота на заклетия ерген. Досега Дългия не е имал толкова дълга връзка.

Любовта му с Мартина приключи още преди двамата да отпразнуват третата си годишнина като двойка. Според запознати той все още таи нежни чувства към червенокосата вокалистка, научи Клюки.бг.

След раздялата му с невярната балерина диджей Дончо трепери шоуменът и Алекс да не се съберат отново. Публична тайна е, че Раева го заряза заради властния му характер и страха от сериозно обвързване.

Изпълнителката искаше двамата да узаконят връзката си и да станат истинско семейство, но след като разбра, че това никога няма да се случи, тя напусна не само шоуто, но и живота на Дългия.

Въпреки, че няколко години след напускането й тя и учиндолеца не си говориха, напоследък двамата са затоплили отношенията.

[caption id="attachment_455484" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Диджей Дончо се страхува Алекс Раева да не се върне при Слави Трифонов[/caption]

Причина за това стана поканата, която Дългия отправи към талантливата изпълнителка. Той я покани на концерта на "Арена Армеец".  За всеобщо учудване тя отказа да се качи на сцената до него и бившите си колеги, както в доброто старо време.

Причина за отказа й е нейният любим. Дончо полудявал при мисълта, че любимата му може да остане насаме със Слави Трифонов зад кулисите. Той я помолил да не приема поканата му и да откаже.

Загрижена за своя любим, Алекс Раева отхвърлила предложението на бившия си любим. Това, което най-много притесня диджея е, че Слави Трифонов е по-богат от него и ако реши бързо може да спечели Алекс отново.

Ревнивият Дончо установил, че между половинката му и шоумена все още прехвърчат искри. Наскоро тримата се засекли на светско мероприятие.