Неочаквана развръзка на сагата между Валери Божинов и брадъра Кристиян Стойков

Веднага след напускането на Къщата, скандалният брадър Кристиян Стойков се обадил на Валери Божинов. Още в началото на риалитито плевенчанинът хвърли невероятна бомба, заявявайки че той е бил интимен с Божинов.

Кристиян заяви, че думите му са били изтълкувани по грешно. Той каза, че познава много хора с това име и не е уточнил, че става въпрос именно за футболиста. В случая той е говорил за пластичен хирург със същото име.

Плевенчанинът заяви, че никога не е виждал Валери и не е имал никакъв контакт с него. Той допълни, че част от изказването му е било изрязано с цел създаването на интрига.

Риалити героят заяви, че той не е търсил провокация, споменавайки името на Валери Божинов, тъй като е достатъчно атрактивен и не се нуждае от подобни сензации.

Младежът добави, че изказването му е било монтирано, а думите му извадени от контекста от медиите с цел създаване на интрига.

Той посочи, че ще се извини на футболиста и вече е направил опит да се свърже с него. Веднага след излизането от шоуто, брадърът направил опит да осъществи контакт с него, но телефонът му бил изключен.

[caption id="attachment_455382" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Кристиян прави опити да се свърже с Валери Божинов[/caption]

Кристиян Стойков каза, че е направил опит да се свърже и с Николета Лозанова, но нейният телефон също е бил изключен. Скандалният плевенчанин заяви, че ще продължава с опитите да се свърже със семейство Божинови, защото иска да им се извини, че неволно ги е забъркал в подобен скандал.

След признанието му в Биг Брадър, Валери Божинов заяви, че ще съди Нова тв. Според юристи шансовете да спечели са нулеви, тъй като в изказването си Кристиян Стойков не пояснява, че става въпрос за футболиста Валери Божинов, пише Хот арена.