Голямо щастие споходи Ники Дойнов

Ники Дойнов е на седмото небе от щастие. Телевизионерът, който ревниво пази личния си живот в тайна, най-после се реши на важната крачка. След като миналото лято се венча тайно за приятелката си Адриана Стоянова, в момента двамата очакват появата на бял свят на първородното им дете.

Първоначално Ники бил на мнение, че все още им е рано да създадат потомство, но в момента е повече от щастлив. Явно е осъзнал, че вече не е първа младост и е крайно време да стане родител. Скоро той ще навърши 43 години.

Радостната вест съобщиха съседи на двойката. Ники Дойнов живее в кооперация в престижния столичен квартал "Редут". Той превърна ергенското си жилище в семейно, откакто Адриана се пренесе при него.

[caption id="attachment_455378" align="alignright" width="215"]Ники Дойнов Съпругата на Ники Дойнов е бременна[/caption]

Миналата година телевизионерът направи основен ремонт в дома си. Преди няколко седмици отново е сменил мебелите, разкриха негови съседи. Вероятно двойката вече подготвя жилището си за появата на новия член от семейството.

Репортер на "Ретро" провери достоверността на тези твърдения. Папараци на изданието щракнаха половинката на новинаря. Очевидно е, че тя се опитва да скрие със широки дрехи наедрялото си коремче.

Впечатление на съседите прави, че вече единствено Ники Дойнов се прибира с покупки. Докато досега пазарувала единствено Адриана, сега с това се занимава само нейният любим.

Миналото лято двойката пътуваше често. Двамата ходиха няколко пъти до Гърция, Португалия и Швейцария. Това лято двойката прекара единствено уикендите извън столицата. Вероятно заради бременността на Адриана, двамата са решили да се откажат от почивките до далечни дестинации.

Адриана е единствената жена, която успя да задържи телевизионера за по-дълго. Според негови близки това се дължи на факта, че тя не е от хората, които парадират с връзката си с него, за разлика от бившите му приятелки, пише ПИК.