Капките Алкофитал са билкови капки, чиято цел да предизвикат отвращение към алкохола и така да преборят алкохолната зависимостalkoholnata zawisimost

Отказването от алкохола може да бъде труден процес, зависи как ще се подходи към него. В повечето случаи хората, зависими към алкохола, започват, спазват някакви ограничения и след кратък период от време се отказват. Този проблем е въпрос колкото на воля, толкова и на подход. Към зависимите към алкохола трябва да се подхожда като към хора, които имат някакъв проблем, но не и като към болни хора. Ето защо е необходимо да се намери баланс, който да им даде сигурност. Капките Алкофитал са създадени да осигурят точно този баланс. Предизвиквайки непоносимост към алкохола, те допринасят за една по-разумна консумация на алкохол, като в някои случаи, след редовна употреба на капките може да се стигне и до пълно отказване на алкохола. За целта е необходимо капките Алкофитал да се взимат поне няколко месеца. Билките работят чрез натрупване. По този начин работят и билковите капки Алкофитал. Честата им и редовна употреба гарантира очаквано добрите резултати. За ликвидиране на алкохолната зависимост е необходимо да има и мотивация от страна на зависимия. Затова е почти задължително да се стигне до решението човек да ликвидира лошия навик самостоятелно.  

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм. Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост. Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected] Цената на една опаковка е 64 лева. Дневното приложение е спрямо килограмите - до 90 килограма - 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма - 2 пъти по 60 капки.