Евгени Димитров - Маестрото е неузнаваем

Евгени Димитров - Маестрото рухна. Колегите му са силно притеснени за него. Повод за притесненията им е неговият измъчен външен вид. Само за няколко седмици косата на музиканта побеля напълно. Той все още не е навършил петдесет години, а вече прилича на старец, коментират колегите му.

Маестрото е едва на 46 години, но изглежда много по-възрастен. Очевидно работата при Слави Трифонов не му се отразява никак добре. Той работи за учиндолеца от 20 години. Въпреки, че той е дясната ръка на шоумена, често отнася критики наравно с другите му подчинени.

Когато Дългия не е доволен от нещо, често си изкарва гнева на своя доверен човек. Освен като музикант в шоуто, той е ангажиран и с музикалните риалитита "България търси талант" и "Гласът на България". Маестрото е натоварен и с детската Евровизия.

Очевидно служебните ангажименти му идват в повече и това е изписан0 на лицето му.

[caption id="attachment_455264" align="alignright" width="300"]Евгени Димитров - Маестрото Евгени Димитров - Маестрото побеля[/caption]

От ведрото излъчване на Маестрото няма и спомен. Колегите му коментират, че вече дори усмивката му не е истинска и изглежда някак фалшива.

Музикантът отдавна мечтае за няколко месечна почивка. Но на този етап това не е възможно. Едва ли Слави Трифонов ще му разреши да отсъства за толкова дълъг период и то точно сега, когато му предстои грандиозен концерт. Освен това мероприятие, наближава детската Евровизия  старта на новия сезон на музикалните риалитита по бТВ.

Маестрото също не желае да се раздели с космическото месечно възнаграждение, което получава за всички тези свои дейности. След концерта на Слави, той се сдоби с лъскаво БМВ. Според слуховете тузарският автомобил е подарък от Дългия за добре свършената работа.

Запознати коментират, че учиндолецът е наясно, че всеки един момент Евгени Димитров може да го изостави и да поиска бизнесът да бъде разделен, пише "Всеки ден".