Истината за Ирена Петрова от Биг Брадър лъсна в пълния си блясък

Истината за ромката Ирена Петрова излезе наяве. Брадърката е една от любимките на зрителите. Въпреки произхода си, тя успя да спечели симпатиите на всички и от самото начало стана ясно, че тя е една от фаворитките.

31-годишната брадърка крие тъмно минало. Оказа се, че тя не е била просто танцьорка на пилон в бара, в който работи. Скандалната ромка е една от оборотните нощни пеперуди в заведението. Тя е любимката на всички клиенти на бар "Калигула", в който работи.

Столичен ежедневник разкри, че служебните й ангажименти далеч не се изчерпват единствено до танци на пилона и на вечер тя обслужва поне по трима-четирима клиента на заведението.

Самата Ирена Петрова не крие с какво се занимава. Тя разказва, че преди десет години, когато тя била едва на 21 години се омъжила за голямата си любов. От връзката им се родила тяхната дъщеря. Не след дълго любимият й я изоставил и Ирена била принудена сама да се грижи за щерка си.

Тя разказва, че учителската й заплата от 310 лева е крайно недостатъчна, за да се справи сама с издръжката на дъщеря си. Тогава  била принудена да започне работа в нощното заведение.

[caption id="attachment_454899" align="alignright" width="300"]Ирена Петрова Ирена Петрова не се срамува от работата си[/caption]

Ирена разказва, че преди дори не е предполагала, че някога ще работи на подобно място. На няколко пъти тя взела решението да напусне работа, но страхът че няма да се справи, я спира, пише ПИК.

"Винаги, когато погледна дъщеря си в очите, разбирам, че съм длъжна да й осигуря по-добро бъдеще. За да се случи това, трябва да остана на тази работа", разказва Ирена Петрова.

Тя не крие, че за дъщеря си е готова на всичко и би направила и невъзможното да й осигури щастливо и спокойно детство.