Биг Брадър подготвя нова интрига за участниците в шоуто

Нова бомба е на път да избухне в Биг Брадър. Фактът, че големият брат провъзгласи Кристиан Стойков за шеф на Къщата, разбуни духовете.

Още с влизането си в риалитито, манекенът от Плевен даде ясно да се разбере, че собствените му интереси са над всичко. Не само това, но и наклонностите му не се харесаха на повечето участници.

Безспорно с най-голяма неприязън към него се отнася Пламен Богданов. От самото начало той заяви съвсем ясно, че не толерира хора с подобна ориентация. Нещо повече - изпитва отвращение към тях.

Той показа съвсем ясно на Кристиан, че не го понася заради ориентацията му. Плевенчаннът има мисия не само да командва всички с Къщата, но и да се дразни с тях.

Човекът, към когото той трябва да бъде безкомпромисен, е именно Пламен Богданов. Едва ли футболистът ще успее да запази хладнокръвие. От кухнята на формата коментират, че не е изключено да се стигне до бой и някой да напусне шоуто още преди първите номинации.

Вероятно това ще бъде Пламен Богданов, който едва ли ще се сдържи и по всяка вероятност ще избухне срещу Кристиан, пише ПИК.

Ако Пламен напусне, най-разочаровани ще бъдат дамите не само в Къщата, но и тези пред малкия екран, тъй като той се превърна във всеобщ любимец.

[caption id="attachment_454704" align="alignright" width="300"]Биг Брадър Биг Брадър постави на изпитание търпението на съквартирантите[/caption]

Източници от кухнята коментират, че мисията на плевенчанина не е случайна. И този сезон Биг Брадър ще изпита търпението на участниците в шоуто.

От самото начало Кристиан ясно показа, че за него оставането в Къщата е най-важно. Той се съгласи багажът на останалите да бъде унищожен, за да спаси своя.

С постъпката си той си навлече гнева не само на останалите участници във формата, но и на зрителите.