Тайната на Антония Петрова за перфектна кожа е разкрита

Тайната на скандалната миска Антония Петрова е разкрита. През последните години моделката от Перник открила мехлем чудо, който се бори с несършенствата по кожата на лицето и тялото.

Тя решила да замени скъпите и болезнени процедури в козметичните салони с изпитан природен лек. Моделката редовно посещавала знахарката от пернишкото село Мещица - баба Калина. Тя купува от нея в промишлени количества чудотворния крем.

Балсамът е приготвен по стара българска рецепта и в състава му влизат свинска мас, невен и лайка. Освен това в него влизат още 4 съставки. Десетки известни личности луднаха по този крем. Сред тях са Гала, Джина Стоева и колежката й Пепа. Те решиха да се откажат от ботокса и заложат на този крем.

[caption id="attachment_453699" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Антония Петрова поддържа кожата си със свинска мас[/caption]

Чудотворният балсам не само опъва кожата на лицето, заличавайки бръчките, но премахва стрии и мазни натрупвания в подкожната тъкан като целулит.

Антония Петрова научила за крема от свои приятелки в столицата. Дружките й редовно посещавали баба Калина и били очаровани от мехлема й.

Миската решила и тя да я посети, за да си закупи крема-чудо. Кремът е изпробван от няколко козметични салона в столицата и в Пловдив и клиентките им са останали очаровани.

За съжаление Антония Петрова и останалите дами вече няма да имат възможността да ползват ефективното мазило. Преди няколко седмици знахарката починала. Внуците й вече са разпродали оставените от баба им кутии с вълшебния крем.

За съжаление никой  не знае как се приготвя мехлема. В него освен мас, невен и лайка има и четири компонента, които не са известни на никой.

Никой от роднините на покойната лечителка не приемал на сериозно лековете й и тя така и не споделила рецептата за вълшебния си крем с тях, пише Хот арена.