Алисия все повече заприличва на Николета Лозанова

Въпреки, че Алисия ненавижда Николета Лозанова, факт е че заприличва все повече на нея. Фолкаджийката постоянно копира стайлинга на врагинята си и двете приличат на близначки.

От доста време изпълнителката прави всичко възможно да заприлича на плеймейтката, която й отмъкна Валери Божинов под носа.

Доказателство за приликата между двете е последната снимка, която фолкаджийката публикува в мрежата. На фотоса тя позира заедно до гримьора Цецо Андреев, видя "Всеки ден".

Малко след като публикува фотоса, коментарите под него буквално заваляха. Сред тях повечето съдържат критики към звездата и най-вече към манията й да прилича на Николета. Повечето от тях бързо бяха изтрити. Очевидно подобни твърдения дразнят Алисия. Но защо тогава продължава да се опитва да прилича на Николета.

Фенове на звездата не могат да си отговорят на този въпрос.Тя никак не обича да я сравняват с вечната й конкурентка, но приликата й с нея е очевидна.

[caption id="attachment_453492" align="alignright" width="300"]Алисия Николета Алисия прави всичко възможно да заприлича на Николета Лозанова[/caption]

Само преди няколко дни плеймейтката сподели в интервю за "Шоу", че вече й е писнало от Алисия. Тя заяви, че фолкаджийката никога не е била и няма да бъде фактор в живота й, колкото и да се опитва да постигне това.

Тв водещата допълни, че латино сериалите, които разиграва Алисия са омръзнали не само на нея, но и на всички. Тя заяви, че единственото, което може да направи за изпълнителката е да й пожелае любов като тази в сапунките, тъй като единствено това би решило проблема.

Николета Лозанова проговори и за отношенията си с мъжете, с чиито имена постоянно я забъркват в скандали.

Тя заяви, че темата с Григор Димитров за нея е изчерпана. Слуховете за отношенията й с Валери Божинов тя коментира като измислица, която няма нищо общо с реалността. Тя не скри, че двамата са в перфектни отношения.