Истинската причина за развода на Наталия Кобилкина лъсна на показ

Преди няколко Наталия Кобилкина хвърли бомбата, заявявайки че се развежда. Появиха се няколко различни версии за случващото се между нея и съпруга й Делчо Добрев, но истината излезе наяве.

Първоначално психоложката заяви, че двамата със съпруга й са решили да разтрогнат брака си, тъй като и двамата са поели в различни пътищата и връзката им се е изчерпала.

Съпругът на рускинята разкри пред свои приятели истината за разлъката между него и Кобилкина. Той споделил с тях, че се изморил да чака деня, в който тя ще се реши да стане майка. Влюбената в кариерата си Наталия Кобилкина, постоянно отлагала момента да стане майка.

Именно отказът й дари Делчо Делев с дете, е причината той да поиска развод. Това, което най-много разгневило нашенеца е изказването й, че двамата са решили да си осиновят дете.

Преди няколко дни се появи друга версия за раздялата им. Електронно издание твърди, че амбициозната рускиня е започнала връзка с актьора Алекс Ломски, който участва в поредици за възрастни.

[caption id="attachment_453469" align="alignright" width="225"]Наталия Кобилкина Делчо Делев зарязал Наталия Кобилкина, а не тя него[/caption]

Скандалният мачо е съпруг на Еделвайс. Изданието пише, че Алекс все още не е приключил връзката си със своята колежка и е започнал афера с Наталия Кобилкина заради финансовото й състояние. За никого не е тайна, че месечният й доход е около 50 000 лева.

Запознати с отношенията й с Делчо Добрев разказват, че отношенията им започнали да се пропукват, след като тя започнала да вади повече пари от половинката си.

"Докато Делчо мързелува у дома, Наталия Кобилкина печата пари", коментира приятелки на известната психоложка.

Само за няколко дни тя похарчила цяло състояние за новия си любим. Рускинята вече е обновила изцяло гардероба на скандалния актьор.