Мария Гущерова успя и този път да затвори устите на зложелателите си

Мария Гущерова доказа за пореден път, че в слуховете, които се разпространяват за нея няма капчица истина. Поредната клюка гласи, че фамилията Гущерови е затегнала коланите и икономиите са засегнали и младоженката Мария.

Говори, че Гущеров старши е заставил цялата фамилия да започне да пести и да се откаже от разточителния начин на живот. Според мълвата Мара била принудена да носи дрехите си по няколко пъти.

Оказа се, че това не е така и фолкаджийката тъне в лукс и разкош. Тя накара колежките й да позеленеят от завист. Миньончето се изфука със скъпарски бижута. Г-жа Гущерова не пропусна възможността да се щракне, докато пие сутрешното си кафе в семейния ресторант, който лично тя управлява.

Мария качи снимка, на която се вижда китката на ръката й, окичена с бижута, струващи цяло състояние.

Фолкаджийката показа диамантена гривна и злато. Скъпото бижу тя е съчетала с друго съкровище - гривна от перли, струваща цяло състояние.

Зложелатели на миньончето коментират, че диамантите може и да са най-добрите приятели на жената и да струват цяло състояние, но според тях Мария е платила прекалено висока цена за всичко това.

[caption id="attachment_453466" align="alignright" width="300"]Мария Гущерова Мария Гущерова се хвали със скъпи бижута[/caption]

Наскоро г-жа Гущерова предизвика за пореден път завистта на колежките си, показвайки пръстена, който Християн й подари. Уникалното бижу е изработено от розово злато и е декорирано с уникален овален диамант. Уникалният пръстен струва цяло състояние, пише БЛИЦ.

Очевидно Мария Гущерова не се трогва особено от завистливите коментари на колежките си и продължава да се фука с придобивките си.

Откакто тя има връзка с милионерския наследник Християн Гущеров непрестанно се хвали със скъпи подаръци и почивки до екзотични дестинации.

Двамата сключиха брак в началото на годината. Брачната им церемония се превърна в едно от най-обсъжданите събития.