Сашо Диков и Лили Игнатова на романтична почивка

Въпреки, че връзката на Сашо Диков и Лили Игнатова стана публично достояние, двамата предпочитат дискретността и не афишират с това, че са двойка.

В момента гимнастичката и тв водещият отмарят по родното Черноморие. Първоначално и двамата имали намерение да почиват в една от южните ни съседки, но преценили, че е по-добре да се насладят на родното море.

Причината за това е, че гръцките и турските курорти са претъпкани с българи и там двамата едва ли ще успеят да си починат, необезпокоявани от никого.

Белокосият тв водещ наел вила в курортното градче Черноморец. Луксозният имот е на разположение единствено на него и на половинката му. Вилата се намира в най-тихата част на Черномоец и е оградена с високи зидове. В прекрасния й двор има и басейн и всички удобства, необходими за комфортния престой на двойката.

Въпреки, че той обича да събира тен край морския бряг, този път Сашо Диков се излежава по цял ден край басейна. Той и половинката му напускат вилата единствено, за да обядват в близкия ресторант и за да се разходят на смрачаване, научи "Уикенд".

[caption id="attachment_453268" align="alignright" width="298"]Сашо Диков Сашо Диков и Лили Игнатова се усамотиха в Черноморец[/caption]

Възползвайки се от дискретността, която им осигурява нощта, двамата всяка вечер се разхождат край морския бряг или отскачат до Созопол. Сред тълпите туристи, разхождащи се вечер по центъра на градчето, Сашо Диков и половинката му остават незабелязани, пише Хот арена.

За връзката на тв водещия и бившата гимнастичка стана ясно преди няколко месеца. Той беше засечен на романтична вечеря с нея. Малко след това Сашо Диков сам си призна, че двамата са заедно, но въпреки това той не афишира с връзката си.

Лили Игнатова също не е от светските личности, които обичат показността и предпочита двамата с любимия й да са далеч от любопитните погледи на останалите.