Погребението на Боби Кристина Браун беше белязано от невероятен скандал

Духът на Боби Кристина Браун не намери покой в последните мигове от земния му път. Погребението на тийнейджърката завърши с невероятен скандал.

Пат Хюстън, която е леля на покойницата и бивш мениджър на майка й, организира цялото събитие. Поклонението се състоя в методистка църква. Идеята на близките на Боби Кристина по майчина линия беше опелото да прилича на тийнейджърско парти.

Фамилията заяви, че иска да изпрати Боби Кристина от този свят с парти за рожден ден на тийнейджърка, което тя никога не е имала.

Двете фамилии - Хюстън и Браун влязоха по отделно в църквата. Бащата на покойната беше неутешим. Неотлъчно до него беше неговата половинка Алис, която само преди дни стана майка.

Той беше много разстроен и от това, че никой не взе под внимание мнението му за опелото на щерка му. Музикантът от самото начало не е бил съгласен церемонията да прилича на тийнейджърски рожден ден и искал да изпрати детето си от този свят подобаващо.

Това всъщност е причината за скандала между двете фамилия в тъжния ден. Семейство Браун били против идеята на близките на Уитни Хюстън.

Двете лели на покойната Боби Кристина Браун се хванаха за косите пред църквата. Леола Браун коментира случилото се пред медиите. Тя разкри, че е казала на Пат Хюстън, че духът на Уитни ще я преследва постоянно от отвъдното.

[caption id="attachment_453109" align="alignright" width="300"]Боби Кристина Браун Скандал беляза погребението на Боби Кристина Браун[/caption]

Леола допълни, че войната между двете фамилии едва сега започва, пише ПИК.

Щерката на легендарната изпълнителка почина миналата неделя в болницата. Полицията разследва смъртта й, тъй като се появиха съмнения, че тя е била убита. Резултатите от разследването са категорични - няма данни за извършено престъпление.

До траурната церемония бяха допуснати само близки на почернените фамилии след представянето на лични карти.