Нови разкрития около мелето между гарда на Преслава и Бирмата

Миналата събота Преслава и бившият й Георги Станоев - Бирмата спретнаха див екшън, който изправи косите на летовниците в Слънчев бряг. Милионерът преби един от гардовете на чалга дивата.

Случката, която е достойна за сцена от екшън филм, се разиграла на паркинга на претъпкания хотел Тарсис в курорта.

Гардът на изпълнителката Венцислав Иванов се запътил към близкия супер маркет. На паркинга той бил пресрещнат от бившия на шефката му. Бирмата започнал да го обижда. Иванов не му обърнал внимание и милионерът избеснял още повече. Тогава гардовете му повалили Венцислав на земята. Очевидци разказват, че те държали Иванов, докато Бирмата го налагал.

В жестокото меле взели участие още трима души, които също работят за бившия на Преслава. Те са били оправдани от съда, научи "Флагман".

Пайнерката първоначално не е била на мястото на кървавата случка. Тя видяла от терасата на стаята си какво се случва на паркинга и веднага слязла долу.

Според очевидци Преси също се е включила в мелето и въпреки крехката си физика налагала бившия си и гарда му.

Свидетел от обкръжението на Бирмата твърди, че мелето е започнало след като перничанинът е бил повален на земята от Иванов. Съдията прецени, че това не отговаря на истината и това не би могло да бъде оправдание за действията на бившия на изпълнителката.

[caption id="attachment_453137" align="alignright" width="300"]Преслава Бирмата твърди, че гардът на Преслава го нападнал пръв[/caption]

На биячите са постановени парични глоби. Магистратите са на мнение, че с постъпката си те са проявили неуважение към обществото и са нарушили обществения ред. Свадата се разиграла малко след 20,00 часа, пише ПИК.

Очевидци на мелето са станали гостите на хотела. Те са възмутени и от реакцията на гардовете  на хотела, които се намесили едва след като всичко приключило.

Управата на "Тарсис" се опита да се дистанцира от случилото се, заявявайки че това по никакъв начин не засяга хотела.