Най-близката приятелка на Джуна разкри истината за отношенията на руския феномен с Ванга

Една от най-близките приятелки на Джуна - Анелия Иванова проговори за руския феномен. Анелия и съпругът и били десет години в Русия и тогава се запознали с екстрасенса. След като нашенката се завърнала в България, двете продължили да поддържат връзка.

Много пъти Анелия се опитвала да убеди руската екстрасенска да дойде в родината ни, но тя отказвала по предлог, че не може да губи ценно време.

"Тя не беше от хората, които обичат да си губят времето", разказва приятелката на Джуна. С това свое изказване тя опроверга твърденията, че лечителката е идвала и нас, за да се срещне с Ванга.

Според твърденията, рускинята е идвала няколко пъти в родината ни, за да се срещне с петричката пророчица. Оказа се, че двете не са срещали лично. Въпреки това и двете са знаели една за друга.

Приживе Ванга признала джуна за феномен. Анелия Иванова разказва, че си спомня за хора, които са пристигнали в Русия от България, за да се видят с Джуна по препоръча на пророчицата от Петрич. Не веднъж и самата Джуна е изпращала хора на Ванга.

Рускинята често коментирала, че тя и феноменът от България не са от един и същ профсъюз, тъй като дейността и на двете е различна. Докато Ванга имаше способността да предсказва, то при Джуна способностите са лечебни.

[caption id="attachment_453116" align="alignright" width="300"]Джуна Джуна никога не се е срещала с Ванга[/caption]

На въпроса дали рускинята е била способна да излекува всяка болест, Анелия Иванова заяви, че това е невъзможно, тъй като има заболявания, които не се лекуват. Но въпреки това Джуна е успяла да изцери стотици.

Нашенката коментира и слуховете, че гадателката не е издъхнала от собствена смърт. Тя заяви, че Джуна е била много здрав човек, чийто нездравословен навик е било единствено тютюнопушенето и оскъдното хранене, пише ПИК.