Наталия Кобилкина обяви в мрежата решението, което е взела

Наталия Кобилкина взе важно решение за живота си. Психоложката първа съобщи вестта на своите приятели във фейсбук. Тя написа, че двамата със съпруга й се развеждат.

Рускинята дори е качила видео, в което прави изповед за личния си живот. Двамата със съпруга й съжителстват като законно семейство от 11 години. Скандалната психоложка разкри, че когато двамата са подписали са били едва на 20 години, но сега възгледите им за живота са коренно различни.

Рускинята разказва, че с нейния съпруг са били лудо влюбени, но постепенно разбрали, че не са един за друг.

Психоложката не крие, че времето през което двамата са живяли заедно, е било прекрасно за нея. Двамата се разделят с добри чувства, без скандали. Това стана ясно от казаното от нея.

В обръщението си Кобилкина благодари на своя съпруг за разбирането и подкрепата, които е получавала от него през всичките тези години.

Тя подчерта, че няма друг мъж или жена, станали причина за раздялата им. Психоложката подчерта, че не това е причина за раздялата им.

[caption id="attachment_453067" align="alignright" width="225"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина се развежда[/caption]

Наталия Кобилкина обяви вестта за развода си само дни след като стана ясно, че тя и половинката й са решили да осиновят дете.

Преди няколко години рускинята преживяла най-големия кошмар в живота си. Тя загубила нероденото си дете. От тогава тя прави опити да зачене отново, но за съжаление без успех.

Психоложката е готова на всичко, за да има дете. Тя не може да приеме мисълта, че няма да прегърне собственото си дете и затова е решила да дари обичта си на чуждо дете.

Рускинята вече е подала документи да стане приемен родител. Ако всичко е наред, малко след това тя ще осинови момиченцето, на което ще стане приемна майка.