Елена Станулова провали сватбата на Бони!

Елена Станулова провали сватбата на Бони!
3.67 (73.33%) 3 votes

Елена Станулова, дъщерята на Искра Радева, отмъкна годеника на Бони под носа й

Елена Станулова не се посвени да раздели певицата й годеника й

Елена Станулова провали сватбата на Бони! Дъщерята на Искра Радева се оказа в основата на скандален любовен триъгълник, потърпевша от който е певицата. Бони и вече бившият й годеник – богатият арабин Раби, имаха връзка в продължение на цели три години. Като заради милионера изпълнителката се държеше изключително обрано и консервативно в къщата на ВИП Брадър, където участва.

Елена Станулова

Елена Станулова

И когато той най-накрая се престраши да й предложи брак и двамата стягаха сватбата си, се намеси щерката на Искра Радева. Не е ясно кой кого е свалил, но е факт, че когато арабинът и Бони трябваше да правят последните приготовления за сватбата си, отношенията между двамата забуксуваха.

И ти не без помощта на Елена, с която Раби изкара романтична почивка в Анталия, в петзвездния хотел Миракъл. Където двамата били забелязани и разпознати от бдителни нашенци, научиха от hotarena.net. По това време Раби все още се води сгоден за Бони, която не подозира какво се случва зад гърба й.

Богаташът пък до последно й замазвал очите, че гласи луксозен апартамент за двамата в полите на Витоша и затова няма много време за нея.

Все още не е ясно доколко връзката между него и Елена е сериозна или става въпрос само за моментно увлечение. Запознати с характера и стремленията на хубавицата са убедени, че тя няма да пропусне удалата й се възможност и ще направи всичко възможно, за да го оплете дългосрочно в мрежите си.

Всичките й бивши половинки са все заможни господа, които да й осигуряват лъскав стандарт на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Елена Станулова провали сватбата на Бони!”

  1. Angelina Mednikarova

    юли 31. 2015

    Браво бе!!!!! Нямам думи!!!!!!!!

Добавете коментар