Свидетели на поредното меле между Преслава и Бирмата направиха шокиращи разкрития

Очевидци на екшъна, който се разигра между Преслава и Бирмата миналата събота, проговориха. Летовници, почиващи в хотел "Тарсис" са възмутени от отношението на охранителите към случващото се пред очите им.

Кървавата сага се разиграла на паркинга на хотела. Виковете на Преслава уплашиха туристите. Въпреки крехката си физика, фолкаджийката се била досущ като мъж, разказват очевидци. Първоначално те не  разбрали, че това е тя, тъй лицето и ръцете й били в кръв.

Окървавената изпълнителка крещяла и налагала Бирмата и охранителите му без страх от оръжията, които носят със себе си.

Свидетели описват случилото се като сцена от екшън.

"Беше наистина ужасно! Върнахме се в мутренските години, когато всеки разчистваше силите си с физическа саморазправа", коментират потресени летовници.

Управата на хотела, където се разигра ужасния екшън, упорито отказва да коментира случилото се.

При опит от страна на екип на "Всеки ден" да получи информация от ръководството на комплекса, получи категоричен отказа за какъвто и да било коментар по случая.

Мениджърите на хотела са категорични, че случилото се не ги касае по никакъв начин и информация за това може да даде само полицията.

Това поставя под въпрос сигурността на летовниците и в частност охранителната система на хотела. Въпреки, че комплексът е под видеонаблюдение, гардовете пристигнали едва след развръзката на мелето.

[caption id="attachment_452913" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава се била наравно с гардовете си[/caption]

Вероятно не са се намесили, тъй като се страхуват от мутрите на Преслава и Бирмата, които винаги се движат въоръжени.

Според запознати слабата охранителна система на хотела е причината управата му да прави всичко възможно да не се раздухва случая.

След мелето Бирмата и гардовете му са били откарани в ареста, където са прекарали 24 часа. Бившият на Преслава ще трябва да заплати глоба в размер на 500 лева.