Лора Крумова нагази закона (Не ще да плаща глоба)

Гласувайте за статията

Лора Крумова спретна щур скандал и изпадна в потрес от поставената й глоба от 30 лева

Лора Крумова се прави на ударена и разчита на популярността си за да се отърве от глобата

Лора Крумова се прави на ударена и разчита на популярността си за да се отърве от глобата

Телевизионната водеща Лора Крумова никак не е наясно с правилата за паркиране. Пухкавата блондинка бе засечена от служителите на „Градска мобилност“да паркира в зона, за която трябва да се заплати. Вече от няколко години центърът на столицата е разделен на зони и няма човек, който да не знае, че за определената зона се дължат такси за паркиране.

Май само Лора Крумова се прави на ударена и разчита на популярността си за да се отърве от глобата. Служителите , които отговарят за района на ул. „Славянска“ поставили скоби на возилото на водещата и тя изпаднала в шок, когато видяла какво са сторили.

Крумова веднага започнала да се оправдава, че е спряла само за минутка, защото имала спешна работа, но номерът й не минал. После телевизионерката се опитала да пробута факта, че работи в една от най-известните телевизии в България, но служителите на „Градска мобилност“ са се наслушали на всякакви подобни оправдания и не се склонили да простят на водещата на „Комбина“.

В крайна сметка Лора си платила глобата като поп, само че доста минувачи я видели и си извадили заключения от държанието на известната телевизионна звезда.

Само преди дни Лора Крумова се фукаше с чисто нов и лъскав „Ягуар”, с който събра погледите на обикновените хора, а някаква си глоба от 30 лева толкова я разтревожи, коментират запознати със случая. Все пак когато си публична личност трябва да спазваш правилата, а не да търсиш привилегии заради известността си, допълват те.

Според коментарите в мрежата Лора Крумова напоследък била много изнервена заради ниският рейтинг на предаването й „Комбина“ и трудно сдържала нервите си. Само, че това не е оправдание да не спазваш законите още повече ако си публично известен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар