Ник Гордън се появи след смъртта на Боби Кристина (Видео)

Гласувайте за статията

Ник Гордън се появи с майка си след смъртта на дъщерята на Уитни Хюстън

Ник Гордън може да бъде обвинен, че е допринесъл за смъртта на Боби Кристина Браун

Ник Гордън се появи за пръв път след смъртта на Боби Кристина Браун. Гаджето на покойната дъщеря на Уитни Хюстън е бил забелязан в близост до дома си във Флорида, където се беше затворил в последните месеци след трагедията с половинката му. 25-годишният Гордън беше в компанията на майка си, а на безименния пръст на лявата му ръка се забелязваше венчален пръстен.

Ник Гордън се появи след смъртта на Боби Кристина

Ник Гордън се появи след смъртта на Боби Кристина

Както знаете, приживе Боби Кристина обяви, че смята да се венчае за половинката си, но властите не им позволиха, тъй като Гордън e доведен брат на щерката на Уитни. Приживе самата певица също беше против връзката им, както и цялото семейство на 22-годишното момиче, които са убедени, че Гордън е бил с нея само заради парите й. И че именно той е отговорен за смъртта й, тъй като редовно я е подтиквал да ползва наркотици.

Когато е била открита в безсъзнание в банята в дома си, Боби Кристина е била цялата в синини, с подута устна и избит зъб. Заради което близките й смятат, че Гордън я е пребил преди инцидента. Нещо, което по думите им, се е случвало редовно.

Буквално часове след смъртта на Боби Кристина пък стана ясно, че полицията възнамерява да разследва трагедията като убийство, а не нещастен случай. Като основен заподозрян е именно Гордън. Разследващите смятат, че дори побоят да не е причинил загубата на съзнание, то това със сигурност са сторили наркотиците, които Боби Кристина и Ник са взели сутринта, преди трагедията.

Органите на реда са убедени, че младият мъж умишлено е подтиквал гаджето си да се дрогира, макар много добре да е знаел, че това може да се окаже фатално за нея. Тъй като щерката на Уитни не за пръв път припада във ваната след прекаляване с наркотици. И е било въпрос на време да се случи непоправимото, предават от Daily Mail.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар