Ники Михайлов с нова луксозна придобивка

Ники Михайлов изневери на стила си. Футболистът, който си пада по малките спортни автомобили, стана собственик на лимузина. Лъскавият черен звяр е марка БМВ и струва 150 000 лева.

Немското возило вече е пристигнало в България. След няколко дни собственикът му ще го подкара към Турция. Лъскавата лимузина е снабдена с всички екстри и глезотии. Освен голямата мощност - цели 500 конски сили, колата разполага с телевизор, хладилник, масажиращи и затоплящи се седалки.

Публична тайна е, че спортистът си пада по високите скоростите. Запознати коментират, че това мощно БМВ е точно за него. Освен да кара бързо, той обича и да си поспива в колите, които има.

"Поне вече няма да му е тясно", коментират негови приятели. Лъскавото возило е било избрано лично от Алисия, пише "България днес". Фолкаджийката най-после успяла да убеди любимия си да смени спортните автомобили с кола от дългата база.

Изпълнителката вече се е запали по още една страст на своя любим - кримироманите. Те са любимото му четиво. В замяна на съветите, които Алисия му дава и го накарала да мисли по-зряло, той решил да й даде да прочете някои от любимите му книги.

Новият автомобил на Ники Михайлов го нарежда директно на трето място в класацията за футболисти с най-скъпи автомобили. Първенец в класацията е футболната легенда Стоичков, а след него е Боримиров.

[caption id="attachment_452751" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Новата кола на Ники Михайлов струва 150 000 лева[/caption]

Ники Михайлов не крие, че не се скъпи, когато става въпрос за кола. Той споделя, че е имал всеки автомобил, който е искал да кара.

Футболистът не крие, че е виновен за двата пътни инцидента, които претърпя. Той разказва, че е пръснал хиляди левове в актове заради нарушенията си на пътя.

След двете катастрофи, които претърпя, Ники Михайлов разкри, че вече не вдига повече от 150 км/ч, пише Хот арена.