За пръв път след кончината на дъщеря му, Боби Браун проговори

Боби Браун проговори за пръв път след смъртта на първородната си щерка. Съдбата му Боби Кристина само дни след като той стана татко. Този месец половинката на певеца го дари с дете.

Той проговори за най-тежкия миг в живота си. Часове преди щерка му да издъхне всички се събрали около леглото й. Освен лелите и чичовците на девойката, до тях имало и свещеник. Всички заедно се държали за ръце и пеели "Алулия".

Малко след 20, 00 часа местно време дъщерята на Уитни Хюстън издъхна. Часове по-късно тялото й беше преместено от хосписа в Атланта до близкия медицински център. Баща й пътува до там с автомобила си.

Съкрушеният родител даде изявление часове след това. Той заяви, че Криси е била и винаги ще бъде един голям ангел. Изпълнителят заяви, че семейството ще трябва да се научи да живее с мисълта, че нея вече я няма.

Девойката издъхнала в момента, в който близките й прочели Псалм 23. В този момент майка също е била в стаята и я викала при себе си, разказва един от близките на Боби Кристина.

[caption id="attachment_452623" align="alignright" width="300"]Боби Браун Боби Браун е съкрушен от смъртта на щерка си[/caption]

Този четвъртък близки и приятели ще се съберат, за да почетат паметта й. Погребението ще бъде в началото на август месец. Тя ще бъде погребана до гроба на дядо си и майка си.

Великата Уитни Хюстън ни напусна през 2012 година. Тя е погребана до баща си, който почина през 2003 година. Днес между двата гроба беше поставено лилаво цвете, пише БЛИЦ.

Бащата на Боби Кристина отправи своите благодарности към всички, които са се молили за спасението й.

Както вече стана ясно, полицията започна разследване за смъртта на щерката на Боби Браун. Резултатите сочат, че няма данни за извършено престъпление.