Диляна Попова не се срамува от миналото си

Диляна Попова не изпитва срам от миналото си. Красавицата не крие, че някога е живяла в мизерия. В миналото си тя е минала през сериозни изпитания, но въпреки това не се срамува.

За разлика от много други известни личности, красавицата не крие, че не винаги е имала финансовите възможности, които има в момента.

Безспорно най-тежките мигове в живота на синеоката моделка са били ученическите й години в Плевен. Тогава тя за пръв път останала сама и трябвало да се научи как да преживява с много малко средства, научи Хот арена.

Красавицата не крие, че най-често консумирала принцеси. Понякога те били не само нейна закуска, но и ядене за деня. Въпреки това тя не изпитва отвращение към сандвичите, приготвяни със сирене и яйца.

И до ден днешен тя понякога си приготвя принцеси за закуска. Родителите й нямали финансовата възможност да й осигурят всички необходими средства за пребиването й в града. Моделката трябвало сама да се грижи за прехраната си.

Животът й се променил коренно, когато тя се установява в столицата. Първа важната крачка да се премести в столицата прави сестра й. Тя успява да убеди Диляна Попова да се пренесе при нея.

Днес моделката не съжалява за това свое решение. Доскоро тя делеше един дом със своята сестра. Двете живееха в кооперация в столичния квартал Лозенец.

След като синеоката красавица роди, тя се пренесе в апартамента, който Асен Блатечки купи за нея и сина им.

[caption id="attachment_452511" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова произхожда от бедно семейство[/caption]

Жилището се намира в стара кооперация в центъра на столицата. Според разпространената в медиите информация, актьорът е теглил кредит, за да купи апартамента за Диляна.

Първоначалните планове бяха тримата да живеят заедно в жилището. В момента красавицата живее в него заедно със сина си, тъй като Асен Блатечки се върна при първата си съпруга.